събота, 1 септември 2018 г.

Lada XRAY Cross представена в Москва

На автосалона в Москва, домакините представиха нова версия на Lada XRAY, наречена Cross. Както се досещате моделът разполага с офроуд декоративни елементи, които подобряват визията и отличават значително тази модификация. дизайнът на броните също е променен. За да бъде завършена картината, клиренса също е увеличен и сега той е цели 215мм., което пък ще подобри проходимоста. Окачването и кормилната система също са променени, като последната вече разполага с електрически усилвател, а задните спирачки вече са дискови. новост е функцията за промяна на настройките на окачването, която според позицията влияе на теглителната мощ, ESP и ABS системите. 
Освен външните промени моделът предлага и обновен интериор с по-качествени материали и по-богато оборудване. Серийно ще се предлагат мултифункционален волан, инфотайнмънт система, подгряващи предни седалки, пълен ел. пакет и няколко USB изхода. Срещу доплащане задните седалки също ще могат да се оборудват с подгряваща система. Всичко това разбира се ще повлияе негативно на цената, която се очаква да бъде около 20 000 евро. 

Lada XRAY Cross ще се предлага само с бензиновия, 1.8 литров агрегат с мощност 122к.с., куплиран с механична трансмисия. Срещу доплащане обаче клиентите ще могат да оборудват своя модел с роботизирана трансмисия, но при всички случаи задвижващи ще са само предните колела. Налична още ще бъде и модификация с 1.6 литров, бензинов мотор куплиран серийно с CVT трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар