сряда, 14 февруари 2018 г.

Новото BMW X4 (G02) с премиера в Женева

Само четири години след представянето на BMW X4, моделът е напълно подменен.  Официално новото поколение на Х4, ще бъде представено в Женева, а сега пред нас са официалните снимки на модела изграден върху изцяло нова платформа. По-голям, по-широк и малко по-нисък от предходният модел, новият ще предлага и по-голямо вътрешно пространство, както и такова за багажа. Общото тегло е намалено с близо 50кг., центъра на тежестта е снижен, а разпределението на масите спрямо предния и задния мост е 50:50. 
Дизайна на купето е в новият стил на марката, като не се наемаме да коментираме дали е по-сполучлив, но аеродинамиката е подобрена, а коефициентът на челното въздушно съпротивление е сведен до 0.30. 
интериорът прави изключително добро впечатление с характерният за марката стил. инструменталният панел пред водача е дигитилизиран с променящ се дизайн, а на централната конзола откриваме 10.2-инчов, тъчскрийн на мултимедийната система. На лице са множество асистенти за шофиране и системи за активна и пасивна безопасност, които вече са задължителен атрибут на съвременните модели. 
Според информацията новото BMW X4, ще се предлага с 3 бензинови и 4 дизелови агрегата чиято мощност ще варира от 184 до 360к.с. Стандартно всички модификации ще се предлагат с 8-степенна, автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела.


Няма коментари:

Публикуване на коментар