понеделник, 6 февруари 2017 г.

Opel Insignia Sports Tourer ще бъде показана в Женева

След представянето на BMW 5-series Touring, от Opel побързаха да представят комби версията на своя флагман Opel Insignia, носеща името Sports Tourer. Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Женева, като цени все още не са обявени. В сравнение със своя предшественик новият модел е значително по-дълъг, но и по-лек с близо 200кг. Багажното пространство е увеличено на 520 литра и 1638 литра при сгънати задни седалки, което е със 110 литра повече. 
Под капака място ще намират същите агрегати, като при седан версията. бензиновите версии ще разчитат на новия 1.5 литров, турбо мотор с мощност 163к.с., както и на 2.0 литровия с неговите 247к.с. Дизелите ще разполагат с 1.6 и 2.0 литрови агрегати. серийно всички ще се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще се предлага новата 8-степенна, автоматична трансмисия. 
Оборудването ще бъде подобаващо, като срещу доплащане ще бъдат налични неща като: хедъп дисплей, адаптивен круиз контрол, инфотейнмънт система с тъч дисплей, матрични LED светлини и редица асистенти при шофиране. Все още не е потвърдена версията Insignia Country Tourer, но най-вероятно такава ще има. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар