вторник, 14 юни 2016 г.

Четвъртото поколение Proton Perdana представено официално в Малайзия

Най-чаканата премиера в Малайзия за тази година се състоя рано тази сутрин. Пред публика Официално бе представено новото поколение на Proton Perdana. Всъщност модела не е изцяло нов. Той използва същата платформа от настоящото поколение или по-точно тази на Honda Accord, но дизайнът на купето е изцяло нов с двуобемна каросерия. С дължина от 5.02, ширина - 1.84 и височина - 1.47 метра моделът безспорно ще бъде флагмана в гамата на марката. Под предния капак място намират 2.0 и 2.4 литрови, бензинови агрегати с мощност съответно 158 и 178к.с., куплирани изключително и само с 5-степенна, автоматична трансмисия с възможност за ръчна смяна на предавките чрез лостчета на волана. 
Намеренията на марката за модела се разкриват при вида на списъка със серийно оборудване. Там виждаме неща като: кожен салон, мултифункционален волан, автопилот, автоматични фарове, парктроник, климатроник, инфотейнмънт система със 6.2-инчов дисплей, камера за заден ход, ABS, EBD, ESC и още мн. др. 
Продажбите на четвъртото поколение Proton Perdana ще започнат от декември месец, като цените ще започват от около 30 000 евро. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар