сряда, 20 април 2016 г.

Пето поколение на Honda CR-V през 2017г.

През 2017 година ще видим новото поколение на Honda CR-V. Има вероятност още тази година да станем свидетели на официалната премиера по време на някое от автоизложенията отвъд океана, но при всички случаи продажбите ще стартират най-рано през второто тримесечие на следващата година. Днес имаме възможност да видим първите шпионски снимки на замаскиран тестов модел, от които можем да добием представа, какво да очакваме от бъдещият японски SUV. 
Относно дизайна, то той ще бъде еволюция на този, който виждаме в настоящият модел. Отделни елементи обаче ще допринесат за по-съвременното излъчване, като серийно предлаганите LED светлини. Имайки предвид, че петото поколение на модела ще бъде технологично изграден върху платформата на Honda Civic, то не е изненада, че габаритите ще нараснат във всички посоки. Това от своя страна ще позволи на някои пазари моделът да се предлага и с две допълнителни седалки. Под капака също ще очакваме технологии от компактният модел, като всички агрегати предлагани за CR-V ще бъдат с принудително пълнене. Серийно задвижването ще бъде поверено на предните колела, а задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане. 
Още тази година марката ще представи производствената версия на Honda Concept D, която ще използва същата платформа чието име ще бъде UR-V. Този модел обаче ще бъде предназначен предимно за китайският пазар и ще бъде разположен ценово над CR-V. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар