сряда, 20 април 2016 г.

Iveco представя Eurocargo 4x4 и Daily 4x4

До броени дни италианците ще представят офроуд версията на избраният за "Камион на 2016г." - Iveco Eurocargo. Модификацията ще се предлага със задвижване на двете оси, а за задвижване ще разчита на познатите агрегати с мощност между 220 и 280к.с., покриващи нормите Евро6. При всички случаи скоростната кутия ще е 6-степенната - servoshift. Iveco Eurocargo 4x4 ще се предлага в два варианта на дължини на междуосието - 3.2 и 4.1 метра, като товароносимостта ще бъде съответно 11 и 15 тона. 
Очаква се тази версия да намери широко приложение в строителството, както и в армията. Същото шаси ще стане основа и за бронирани машини използвани в специализираните части. 
Успоредно с представянето на Eurocargo 4x4 ще се състои и европейската премиера  на версията 4х4 на Iveco Daily. От началото на годината тя се предлагаше само в Австралия, но от това лято модификацията се очаква и в Европа. Той ще се предлага с 4-цилиндровия, 3.0 литров, турбо дизелов агрегат с мощност 170к.с., куплиран с 6-степенна трансмисия с понижаващи предавки и централен диференциал. Новост в гамата на модела ще бъде версията с три оси и задвижване от типа 6х6. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар