петък, 13 февруари 2015 г.

Hyundai Veloster и Elantra с фейслифт и BlueLink система

По време на автосалона в Чикаго, корейците ще представят фейслифт версиите на Hyundai Veloster и Elantra (в Европа i30, бе обновен миналата година)
. Освен външните промени, Veloster получава и нова 7-степенна, двудискова трансмисия за модификацията с 1.6 литровия, турбо мотор. Серийно всички версии се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия. Според информацията, промени има и в окачването, както и спирачната система. 
Нова е и цветовата гама за двата модела. В интериора също се наблюдава възход, като качеството на материалите и оборудването е повишено. За Elantra, например вече ще се предлагат и предни вентилирани седалки, което е изключителна рядкост за този клас автомобили. Навигационната и информационната система на борда са от ново поколение. Именно  тези модели ще бъдат първите в които срещу доплащане ще  се предлага и BlueLink пакета, който има възможност за свързване с мобилните телефони, чрез които ще можете да заключвате и отключвате автомобила или дори да го запалвате дистанционно. Множество интересни функции и информация също ще бъдат достъпни по всяко време дори и да сте далеч от автомобила. В случай, че ще го преотстъпили на детето например ще можете да ограничавате максималната скорост, силата на музика и същевременно да получавате информация за неговото местоположение. Само че за сега всичко това ще бъде достъпно първо за собствениците на тези автомобили, които живеят отвъд океана. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар