четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Bentley с три нови модела до 2015г.?




Според публикации в Auto Express до 2015 година Bentley трябва дя представи 3 нови модела. Първият ще бъде четириврато спортно купе изградено на базата на Porsche Panamera и ще разполага с 4.0 литров V8 цилиндров би-турбо мотор, както и W12 цилиндровия агрегат на VAG. Не е изключено под предния капак дори да намери място и дизелов агрегат. Според нас обаче вероятноста да видим хибридна технология в модела на Bentley е по-голяма.
Втория нов модел който ще бъде представен от компанията също се базира върху модел на Porsche. Това ще бъде луксозен SUV, който както се досещате ще бъде базиран на Porsche Cayenne. Предполага се, че двигателите които ще намерят място в новия SUV ще са същите като при четиривратото купе.
И последния модел, който подготвя Bentley, според Auto Express ще бъде спортно GT купе, което ще се конкурира с моделите на Aston Martin. Неговия ценови диапазон се очаква да бъде в рамките на 90 000 паунда.
Дали всички тези слухове ще се окажат реалност ние ще разберем още в средата на следващата година, когато би трябвало вече да има шпионски снимки на замаскирани тестови екземпляри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар