сряда, 21 август 2024 г.

Cheru Tiggo 4 с фейслифт и нов интериор



Обновената версия на Chery Tiggo 4 е автомобил, който обещава да ни пренесе в бъдещето, но всъщност ни връща в миналото – в онези славни времена, когато автомобилите бяха прости, надеждни и... евтини. Дизайнерите на  очевидно са имали амбициозна цел – да създадат автомобил, който да бъде запомнен, но не са успели да скрият възрастта на най-евтиният модел в гамата на марката, който се предлага и като Chery Tiggo 5x Plus

Освен външните промени в дизайна, обновеният модел може да бъде разпознат веднага и с изцяло новият си интериор, който да голяма степен е пренесен от Tiggo 5x Plus. Това означава, че пред водача място намира цифров панел с два 10.2-инчови екрана за инструменталният панел и мултимедийната система, а между предните седалки е позиционирана плаваща конзола с елегантен джойстик за смяна на предавките. Cherry Tiggo 4 Plus е оборудван с някои стандартни системи за безопасност, като ABS и ESP, както и известен брой асистенти подпомагащи шофирането. 

Към момента марката е потвърдила наличието на 1.5 литровият турбо бензинов мотор, като нищо не се споменава за неговата атмосферна версия. Въпреки своите 156 к.с. и благодарение на серийната CVT трансмисия ускорението е толкова плавно, че може да заспите, докато колата достигне 100 км/ч. За сметка на това, разходът на гориво е доста умерен, което е един от малкото положителни аспекти на този автомобил. Съобщава се още, че марката работи върху хибридна версия на модела, но това не е потвърдено официално. 

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар