четвъртък, 3 август 2023 г.

Китайският JMC Ford Transit с 7-степенна, механична трансмисия

 След като JMC актуализира своята гама на Ford Transit, сега китайската марка представя новото поколение на пътническият ван, което ще се предлага успоредно с настоящият модел. Китайският Transit, притежава новата визия на марката, която се налага от електрическият  Ford Explorer EV, макар JMC Transit да е далеч от каквато и да е електрификация. 

Според информацията моделът ще се задвижва от 2.0 и 2.3 литрови, 4-цилиндрови, турбо дизелови агрегати с мощност между 120 и 200 к.с., които са куплирани с изцяло нови6 и 7-степенни механични трансмисии доставяни от Magna. Налична за по-мощните версии ще бъде и 8-степенна, автоматична скоростна кутия от ZF. 

Интериора на JMC NEW Transit е пренесен директно от по-малкият Transit Custom с цифров панел пред водача с два сдвоени 12.3-инчови дисплея, съответно за инструментариума и мултимедийната система с 5G свързаност. И тук място ще намира пакета от асистенти за подпомагане на шофирането включително адаптивен автопилот, система за поддържане движението в пътното платно и пакет от камери с обзор 360 градуса. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар