вторник, 19 октомври 2021 г.

Roewe основно преобразява модела RX5 Max

 Въпреки, че Roewe RX5 Max, бе представен само преди една година, китайската марка основно преобразява модела с дизайн в стила на Roewe Jing. Предната част е станало значително по-агресивна, а дръжките на вратите са прибиращи се. Страничните огледала също са нови с цел подобряване на аеродинамиката. В задната част промените са по-семпли, като най-видима е разликата в дизайна на бронята и леко променените стопове. 


В интериора нещата са още по-радикални, като концепцията с вертикално разположен екран за мултимедийната система е отстъпила място на двата сдвоени 12.3-инчови дисплея съответно за инструменталния панел пред водача и инфотайнмънт системата, чрез която се управлява и климатичната инсталация. Лошо впечатление прави обаче волана, който седи малко евтино в иначе стилната атмосфера с алуминиеви елементи и сензорни бутони. 


Обновената версия на RX5 Max ще се предлага само с 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 181 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане ще е налична и автоматична скоростна кутия със същият брой предавки. това от своя страна означава, че версията 4х4, автоматично отпада от портфолиото на модела, тъй като тя бе достъпна за версията с 2.0 литров мотор и двудискова трансмисия. Продажбите на обновеният кросоувър започват от началото на следващия месец, като цената с която ще стартира базовата версия е 18 600 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар