сряда, 22 септември 2021 г.

Honda Passport с фейслифт и офроуд версия

 В Северна Америка, японците представят фейслифт версията на Honda Passport, чиято премиера се състоя през 2018 година. Предлаганият в САЩ модел получава нова, по-голяма радиаторна решетка, променени светлини, нови брони и нов преден капак. Като цяло визията на модела е станала малко по-груба и отговаря на неговите качества, които се забелязват най-вече извън пътя, но без да има самочувствието на офроудър. Налична обаче е и версия наречена TrailSport, която се характеризира с увеличена следа и офроуд предпазни елементи. Производителят се надява именно, тя да предизвика интерес от страна на купувачите, тъй като продажбите на Passport в САЩ, не отговорят на очакванията. За сравнение миналата година са продадени 47 000 бройки, а от другият предлаган в САЩ, почти идентичен модел на марката - Honda Pilot са реализирани над 120 000 продажби.


Без значение от версията под предния капак място продължава да намира - 3.5 литровият, V6-цилиндров, бензинов мотор с мощност 280 к.с., куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. 

В интериора промени не са правени, но повечето от системите за подпомагане на шофирането и увеличаващи безопасността се предлагат серийно за модела. По-евтините версии са премахнати от гамата и сега тя включва само модификациите EX-L и Elite. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар