петък, 14 август 2020 г.

Bestune E01 е първият изцяло електрически модел на марката

Китайската морка Bestune, собственост на FAW, представи своя първи изцяло електрически кросоувър наречен Е01. Той е изграден върху новата модулна платформа на концерна, която ще стане основа за редица бъдещи модели с нулеви емисии. 
За задвижване Bestune E01, разчита на електромотор с мощност 190к.с., който черпи енергия от батерия с капацитет 61.3кВтч., готова да осигури автономия от 450км. Трансмисията при всички случаи е CVT, предаваща движението само на предните колела. 
Интериора предлага множество дисплей, като пред водача място намират два съединени, 12.3-инчови дисплея за инструменталният панел и инфотайнмънт системата, а на централната конзола е позициониран 8-инчов, сензорен дисплей за контрол на климатичната инсталация. На борда място намира и холограмният асистент, чиято премиера бе преди година в Bestun T99, който може да комуникира с водача и да разпознава неговите настроения, като същевременно предлага и релаксираща обстановка с вградените 12 аромата и 17 цвята на амбиентното осветление. 
Продажбите на Bestune Е01, започват още тази месец, като цените ще варират между 250 и 300 000 юана. Първите бройки трябва да бъдат доставени на новите собственици до края на тази година.


Няма коментари:

Публикуване на коментар