петък, 19 юни 2020 г.

Chevrolet Colorado US-norm с фейслифт

Американците обновяват своя товарен модел - Chevrolet Colorado, за пръв път от своята поява през 2013 година. Външните промени се свеждат до новата предна броня и променената радиаторна решетка, което явно се оказва достатъчно за да придадат на Colorado, по съвременно излъчване. 
За сега все още няма официална информация за модела, но става ясно, базовата версия с 2.5 литровият мотор ще отпадне от гамата на модела поради слабото търсене. За сметка на това, на разположение ще бъде офроуд версия наречена ZR2, която ще се предлага стандартно със задвижване на четирите колела и по-богато оборудване. Повече информация ще бъде налична до края на месеца, когато ще се състои официалната премиера на модела.
++++++++++++++++++++++++++
Въпреки първоначалната информация, че от моторната гама ще отпадне 4-цилиндров, 2.5 литров мотор, става ясно, че моторната гама на обновената версия на Colorado, няма да претърпи промени. Под капака място ще продължават да намират споменатият - 2.5 литров мотор с мощност 200к.с., както и 3.6 литровия, V6-цилиндров мотор с неговите 308к.с. Дизеловата версия разчита на 2.8 литров агрегат с мощност 181к.с. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар