сряда, 27 ноември 2019 г.

Обновеният Renault Espace става още по-класен

В средата на своя жизнен цикъл Renault Espace, получава леки козметични промени и изцяло нов интериор. Външните промени се свеждат до новия дизайн на броните  и наличието на матрични, LED светлини. Нов е и дизайна на джантите, а цветовата гама е обогатена с нови тонове. Освен това, обновената версия вече ще се предлага серийно с панорамен, отваряем покрив. 
Интериора прави впечатление с променената централна конзола, където място намира новата инфотайнмънт система с 9.3-инчов, вертикално разположен дисплей. Пред водача място намира вече цифров, инструментален панел с размер от 10.2-инча, който разполага с 3D графика. Поради факта, че 60% от продажбите на модела се падат на версията Initiale Paris, серийното оборудване става по-богато, като на разположение на клиенитте вече ще бъдат два вида кожа Nappa. Серийно предните седалки ще бъдат от най-високия клас с двойно регулиране на облегалката и функции за вентилация, отопление и масаж. Като екстра за модела ще се предлагат двойно ламинирани странични прозорци, които понижават значително нивата на шум в купето по време на движение. Автономната система за шофиране от 2-ро ниво, също ще се предлага срещу доплащане за модела. Както до сега моделът ще се предлага във версии с 5 и 7 места.
Моторната гама е без промени. Под капака място ще намират познатите 4-цилиндрови, бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.8 и 2.0 литра и мощност съответно от 225 за бензиновия и 160 и 200к.с., за дизеловите версии. Трансмисията при всички случаи е 6 или 7 - степенна, двудискова.  Системата за управление на четирите колела ще продължава да се доплаща срещу доплащане, както и адаптивните амортисьори.


Няма коментари:

Публикуване на коментар