сряда, 28 август 2019 г.

Seat Tarraco FR PHEV е първият хибрид на марката

Първият хибриден модел на марката ще бъде в гамата на Seat Tarraco. Официалната премиера на Terraco FR PHEV ще се състой по време на автосалона във Франкфурт, а продажбите ще започнат от началото на следващата година. Plug-in, хибридният модел е първият от общо петте хибридни модела, които марката ще покаже в най-близко време. 
За задвижване петместният SUV, разчита на бензиновия, турбо мотор с работен обем от 1.4 литра и мощност - 147к.с., но в комплект с електромотора, комбинираната мощност възлиза на 241к.с. Според производителя, ускорението от 0 до 100секунди става за 7.4 секунди, а максималната скорост възлиза на 217км/ч. Благодарение на хибридната технология и литиевойонната батерия, Terraco FR PHEV може да измине до 50км., само благодарение на електромотора. 
Заедно с новата хибридна технология, при този модел дебют прави и FR, спортния интериор, който ще се предлага за модела. Тук виждаме висококачествени материали, спортни седалки, нов, по-голям, 9.2-инчов дисплей за мултимедийната система и спортния волан. Цени не се споменават.


Няма коментари:

Публикуване на коментар