петък, 27 юли 2018 г.

WEY VV5 е третият модел на марката

От края на следващия месец в Китай, ще бъде наличен третият модел на премиум бранда на Great Wall, който ще бъде и най-практичния модел за сега в гамата на новата марка. Wey VV5 използва същата платформа от познатите модели, но ще предлага и най-голямо пространство, както за пътниците, така и за прилежащият им багаж. Това става възможно благодарение на новото купе, което е по-дълго и по-високо. С дължина от - 4.62 и височина - 1.72 метра, китайският, премиум, SUV ще предлага задоволително пространство за пет човека. Характерно за моделите на марката, оборудването ще е на висота, като серийно ще се предлагат множество системи и асистенти за безопасно шофиране, мултимедийна система с 12.3-инчов дисплей, кожен салон, климатроник, пълен ел. пакет, камера с обзор 360 градуса, заден ред седалки с реглаж на облегалките и т.н. 
Под капака място ще намира познатият - 2.0 литров, турбо бензинов агрегат, чиято  мощност  обаче ще е 195к.с. серийно той ще е  куплиран с 7-степенна, роботизирана трансмисия предаваща движението към четирите колела, чрез многодисков съединител позициониран непосредствено преди задния диференциал.
Намеренията на марката са от 2020 година да започне експорт на своите модел в САЩ и Европа, но за сега все още не е оповестено дали сроковете ще бъдат спазени. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар