събота, 7 октомври 2017 г.

Ще видим ли концепцийте на Daihatsu в серийно производство?

Daihatsu, представя  концепцията DN Trec, която според нас е на крачка от серийно производство, като наследник на модела Terios. Като цяло концепцията доразвива философията на показаната представеният преди няколко години в Индия, концептуален модел Daihatsu Concept CUV, но е с по-големи шансове за внедряване в серийно производство. Разбира се, скъпо струващите срещуположно отварящи се врати няма да намерят място в производствената версия, но като цяло се надяваме по-голяма част от дизайна да намери място в евентуалният бъдещ модел. 
Daihatsu DN Trec Concept, се задвижва от 1.2 литров, бензинов агрегат съчетан с електромотор, чиято мощност не се споменава. Производителят съобщава, че безпроблемно място може да намери конвенционално задвижване с 1.0 литров, турбо мотор и CVT трансмисия и задвижване от типа 2WD или 4WD.
Със същата технология, но далеч от серийно производство марката представя и компактното, четириврато купе - DN Compagno. С дизайн в стила на 60-те години, моделът може да се смята за японската версия на концепцията Daihatsu DN F-Sedan, която видяхме това лято на автосалона в Индонезия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар