вторник, 31 януари 2017 г.

Изберете автомобила за 2017г. на Kamuscoop

В разстояние на един месец ще имате възможност да дадете своя глас за модела, който според Вас е най-достоен да бъде Автомобил на годината за 2017г. Тази година подбрахме 6 автомобила, за който мислим, че са най-достойни според критериите на Kamuscoop. 
Да ги припомним. Моделът трябва да е представен в Европа през 2016 година и са да се предлага на пазарите на стария континент. Цената на базовата версия не трябва да надхвърля 40 000 евро, като същевременно моделът да бъде практичен и годен за всекидневна употреба. Дизайна и иновациите направени в него, както и съотношението цена-качество също се взима в предвид. 
Ето и номинациите за 2017 година: 
1. Ford Ka+ - С цената си от под 10 000 евро,този модел не може да бъде обявен като бюджетен. Компанията дава възможност на потребителите с минимум средства да бъдат мобилни, като същевременно се радват на добър комфорт и безопасност. Дизайна също прави чест за модел от тази категория. Наблюдава се внимание към детайла, а почти всички елементи и детайли са проектирани специално за този модел. 
2. Renault Scenic - Последното поколение на MPV модела изглежда феноменално и поставя нови стандарти във всяко отношение в сегмента на MPV моделите. Французите са приложили всички трикове за да предоставят максимално вътрешно пространство, като същевременно дизайна не е пострадал от това. няма компромиси по отношение на механика, като налице са всички най-нови технологии на компанията. 
3. Peugeot 3008 - още един френски модел вдига летвата, но този път при кросоувър представителите на пазара. Новото поколение на Peugeot 3008, не само изглежда добре, а и предлага феноменален интериор не познат до сега за автомобили от този ценови диапазон. Няма никакви компромиси с качеството на материалите, а дизайна и всичките технологии, които предлага модела карат водачите да се радват на натовареният трафик и да се молят за задръствания. Двигателите пък разработени съвместно с BMW, предлагат и презадоволителни динамични характеристики. 
4. Nissan Micra - японецът с френски гени предлага доказана технология комбинирана с атрактивен дизайн. Новото поколение на компактния модел разполага с редица системи и асистенти още от базовото ниво на оборудване. 
5. Tesla Model 3 - макар все още продажбите на модела да не са започнали, то поръчките вече надхвърлят 100 000. Това само по себе си говори за интереса към този модел от страна на клиентите, като с цена от под 40 000 евро се очаква да направи бум и да насочи множество потребители на превозни средства към моделите с нулеви емисии. Именно поради тази причина номинацията на този модел факт въпреки, че все още не е ясно, кога ще бъде пуснат в продажба. 
6. Opel Ampera-e - Още един модел с нулеви емисии. Факта, че американската версия предлагана под името Chevrolet Bolt, бе избран за автомобил на годината в САЩ е доказателство за качествата на модела.















Няма коментари:

Публикуване на коментар