четвъртък, 30 юли 2015 г.

Обновените Toyota Avanza / Veloz и Daihatsu Xenia с предстояща премиера в Малайзия

Един от най-продаваните семейни модели в Индонезия, получава обстоен фейслифт и нови агрегати. Официалната премиера на обновената Toyota Avanza позната още като Veloz ще се състои до броени дни успоредно със своя брат близнак - Daihatsu Xenia. Външно MPV модела получава изцяло нова предна и леки промени в задната част. Моделите и на двете марки ще се предлагат в два варианта на излъчване, като по този начин ще се опитат да привлекат още повече клиент с различни вкусове на предпочитания.  Реално повече от 60%, от детайлите са променени. Благодарение на новите агрегати разхода на гориво е намален с до 15%. 
Под предния капак място намират бензиновите 1.3 и 1.5 литрови агрегати с променлива фаза на газоразпределението чиято мощност е съответно 97 и 104к.с. серийно те ще бъдат куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. Автоматичната трансмисия остава като опция. 
В интериора промени няма, но е изцяло модернизиран. Централната конзола получава мултимедийна система и пиано лак елементи. Според производителя шумоизолацията е подобрена и е намалила нивото на шум в кабината с 20%, което допринася за значително по-добър комфорт по време на пътуване. До края на следващия месец се надяваме да разполагаме с официалните снимки на обновените Toyota Avanza  и Daihatsu Xenia, които ще бъдат добавени към този пост. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар