петък, 24 юли 2015 г.

Американската версия на Honda Accord с фейслифт

Японците представиха фейслифт версията на американската Honda Accord. Тя ще бъда налична в САЩ, от края на другия месец, като цени за сега не са обявени. Европейският модел няма да получи актуализации, тъй като от тази година неговите продажби на старият континент се преустановяват. 
Външно промените се свеждат до изцяло нови брони, радиаторна решетка и нова LED оптика на предните и задните светлини (срещу доплащане). В интериора промени няма. В този модел обаче дебют прави новата инфотеймънт система на марката, която има възможност за свързаност с мобилни устройства работещи с Androit или I-os. Налични за модела ще бъдат и нови системи за сигурност, а оборудването ще бъде по-богато. 
Относно механиката промени няма или поне за такива не се съобщава. Под предния капак ще продължават да намират място бензиновите 2.4 и 3.5 литрови агрегати, куплирани серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане ще се предлага CVT и 6-степенна, автоматична трансмисии. Хибридната версия остава в портфолиото на модела. До края на годината се очаква да бъде представена и обновената купе версия на модела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар