неделя, 1 април 2012 г.

Renault-Nissаn привиква свои модели


тази седмица Renault-Nissan официално оповести, че започва акция по привикването на свои модели заради установени дефекти. До края на месеца всички собственици на засегнатите модели ще бъдат уведомени за това, кога да посетят фирмените сервизи на марката, където проблемите ще бъдат отстранени изцяло за сметка на компанията.
Ето и списъкът с проблемните модели:
Dacia Duster: При румънския SUV е установен проблем с една от скобите които придържат магистралата на спирачната система. поради натрупан сняг нахвърлян от гумите е възможно скобата да откаже, като по този начин има опасност тръбите да бъдат откъснати по време на движение. От този проблем са засегнати всички бройки произведени до 12.04.2011г.
Nissan Qashqai: Всички дизелови модели произведени през 2011 година ще бъдат привикани заради проблем в свързването на горивния филтър. Установен е проблем в конекторите на тръбопроводите, което може да доведе до изтичане на горивни или дори пожар.
Nissan Pathfinder / Navara, които са произведени между 2004 и 2009 година ще бъдат прегледани основно заради установен проблем със шофьорската седалка. Всички модели снабдени с електрически реглаж и памет на позициите имат вероятност техните ел. механизми да дефектират, като е възможно дори да започнат да се движат сами и да предизвикат непредвидими ситуации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар