вторник, 16 април 2024 г.

Buick GL8 с обстоен фейслифт и Plug-in хибридна версия

 


Американската марка ще представи в Пекин поредната фейслифт версия на един от най-популярните си MPV модели, а именно Buick GL8. От първата разпространена официална снимка става ясно, че обновеният GL8 приема новият дизайнерски стил на марката с двойни светлини и масивна трапецовидна радиаторна решетка. Предния капак също е нов, както и страничните огледала, а дръжките на вратите са електрически. Снимки на задната част все още липсват, но там не се очакват толкова драстични промени за разлика от интериора който би трябвало да е изцяло нов. 

Според информацията обновеният GL8 ще се предлага с хибридно задвижване и 2.0 литров бензинов мотор, чиято мощност ще бъде 211 к.с. Предвижда се и Plug-in хибридна версия, но за нея подробности не се съобщават. Повече детайли относно обновеният Buick GL8 ще бъдат добавени след неговата официална премиера.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++

След официалната премиера на модела в Пекин стана ясно, че същият ще бъде наличен с Plug-in хибридна технология оборудвана с 1.5 литров турбо мотор съчетан с електромотор и тягова батерия. Общата мощност на системата възлиза на 397 к.с. и благодарение на тяговата си батерия ще може да изминава до 138 км. в изцяло електрически режим. 

Както се предполагаше интериорът е луксозен и високотехнологичен и разполага с 30-инчов извит дисплей, амбиентно осветление с 128 цвята и Smart Toch контроли на две и тризоновите климатични системи. Втория ред седалки може да боде оборудван с пейка или самостоятелни кресла заимствани от авиацията с функция за масаж и стойка за отдих на краката. Във втория случай местата в интериора са ограничени до шест, а пътниците разполагат с 15.6-инчов монитор за забавление с функция за споделяне на екрана от мобилните устройства. На борда място намира разширен пакет от асистенти, който включва и система за автономно паркиране. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар