петък, 12 януари 2024 г.

Wuling Bingo Plus наличен в Китай от тази пролет с цени от 14 000$

 Представеният преди една година китайски компактен електрически модел Wuling Bingo EV, получава нова верirs наречена Bingo Plus. Макар и да принадлежи към моделното семейство на Bingo, новата версия не е технически свързана с компактният хеч и разполага с различен дизайн на купето, по-дълго междуосие и увеличени габарити. Според говорител на марката новият модел ще се изправи директно срещу  BYD Haitun / Dolphin.

За задвижване Bingo Plus, разчита на по-мощен електромотор с мощност 102 к.с., задвижващ предните колела. Тяговата батерия предвидена за модела е с капацитет от 50.6 кВтч. и ще предлага автономия до 405 км. 

Официалните снимки на интериора все още не са разпространени но се знае, че той също ще се различава съществено от този в Bingo EV. Цифровият клъстер с двата сдвоени 10.3-инчови дисплея ще бъде заменен от два отделни дисплея, а таблото и централната конзола между предните седалки ще бъдат с индивидуален дизайн. Продажбите на Wuling Bingo Plus в Китай ще стартират от тази пролет, като се очаква цените да започват от около 14 000 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар