четвъртък, 28 декември 2023 г.

Fengyuin T9 / T10 представен в Китай

 Само няколко дни след представянето на Fengyuin T6, китайската марка представя вторият си модел под новото име Fngyuin, който е наречен Т9/Т10. От пръв поглед става ясно, че за основа на новият хибриден модел е взет Chery Tiggo 9, но неговият дизайн е видимо променен. 

За задвижване Fengyuin T9, разчита на Plug-in хибридна технология с 1.5 литров, турбо бензинов мотор и два синхронни електромотора съчетани с едностепенна или тристепенна, DHT трансмисия. Общата мощност на системата възлиза над 300 к.с., а в изцяло електрически режим ще могат да бъдат изминати до 160 км. 

Интериорът на Т9 се различава коренно от този на Tiggo 9, като приема оформление с два отделни екрана. За водача е предвиден 10-инчов, цифров инструментален панел, а мултимедийната система с изкуствен интелект е оборудвана с 15.6-инчов, 2.5К дисплей. Наличен на борда е HUD дисплей с добавена реалност. Т10 от своя страна ще се предлага във версия с 6 места с индивидуални седалки и малко по-голям заден надвес, който увеличава общата дължина на купето с 4 см. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар