четвъртък, 28 септември 2023 г.

Genesis GV80 с фейслифт

 Успоредно с Genesis GV80 Coupe, корейците представят и обновената версия на флагманският си SUV модел - Genesis GV80. По подобие на купе версията, триредовият SUV получава леки промени в дизайна на екстериора, както и новият интериор с 27-инчовият, OLED дисплей и по-добро оборудване. Външните промени се характеризират с новия дизайн на броните, леко променената радиаторна решетка и новите LED матрични фарове, чиято форма не е променена. Цветовата гама за модела е преработена, а опционално вече са налични и 22-цолови джанти. 

Под капака най-голямата промяна е в липсата на дизелова модификация, която обаче е възможно да остане наличен за експортните версии. Бензиновите модификации, разчитат на познатият 4-цилиндров, турбо мотор с мощност 304 к.с., както и на V6-цилиндровият турбо агрегат с работен обем от 3.5 литра и мощност 380 к.с. За добрият комфорт на возене серийно се предлагат адаптивни амортисьори, които променят твърдостта посредством информацията подавана на компютъра от предната камера, която сканира пътното платно. 

Продажбите на обновеният GV80, както и на купеобразната версия в Корея, трябва да започнат още следващият мосец, но експорта ще започне от началото на следващата година. Цени все още не са обявени. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар