четвъртък, 21 юли 2022 г.

Geely освежава флагманският си седан - Preface/Xingrui

 Флагманският седан на марката, който бе представен преди две години получава леки козметични промени, които имат за цел да осъвременят модела и да привлекат още клиенти. Външно обновеният Geely Preface или познат още като Xingrui, се характеризира с нов дизайн на броните и радиаторната решетка, а LED фаровете са с нова оптика. 

Промени в механиката няма и не са необходими такива, тъй като моделът се основава върху CMA платформата на Volvo. Под капака място продължава да намира 2.0 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 190 к.с. , куплиран с новата 7-степенна, двудискова трансмисия. Според информацията ускорението на модела до 100 км/ч. от място става за 7.9 секунди, а разхода на гориво възлиза на 6.9л/100км. 

В интериора наблюдаваме нов интерфейс на цифровият инструментален панел и мултимедия с 12.3-инчов екран и гласов контрол. Съобщава се за нови материали за тапицериите и по-богато оборудване, като налични за модела вече са неща като: полуавтономна система за шофиране от 2-ро ниво, камери с обзор от 360 градуса, система за автоматично паркиране, активна система за поддържане движението в пътната лента и др. Цените на обновеното Geely Preface в Китай ще стартират от 18 800 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар