четвъртък, 12 май 2022 г.

Фейслифт версията на Subaru Legacy за сега само в САЩ и Канада

 След обновяването на Subaru Outback, сега идва ред да видим и фейслифт версията на седана - Subaru Legacy, който бе представен преди броени часове в САЩ. Видимо външните промени са предимно в предната част, която може да се каже, че е изцяло нова с масивна решетка и нов дизайн на предните LED светлини. Бронята също е придобила по-спортно излъчване. В задната част обаче обновеният модел може да се разпознае единствено до новите накрайници на изпускателната система и то благодарение на новият мотор с който ще се предлага японският седан. 

Зад океана обновеното Subaru Legacy ще бъде налично само с 4-цилиндровият, турбо бензинов боксер с мощност 264 к.с., куплиран серийно с CVT трансмисия и разбира се симетричното задвижване на четирите колела. 

Придвижвайки се в интериора обаче оставаме разочаровани, тъй като там не се забелязват видими промени, а цифровият инструментален панел от японската версия на Subaru Outback, не намира своето място тук, но все пак графиката на инструменталният клъстер е леко променена. Съобщава се за нова версия на инфоразвлекателната система с 11.6-инчов, вертикално разположен екран. Съобщава се за наличието на нови материи, както и за по-добро оборудване по отношение на безопасността. Серийно вече ще бъдат налични: асистента за поддържане движението в пътното платно, системата за разпознаване на пътни знаци, а системата за предотвратяване на сблъсък е снабдена с нова широкоъгълна камера. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар