понеделник, 24 януари 2022 г.

Ford Bronco Raptor с цена от 70 000$

 След Ford Ranger Raptor и Ford F-150 Raptor, сега американската компания представя и Raptor версията на Ford Bronco, която е насочена към тежките офроуд дисциплини. За сега, тази версия на Bronco ще се предлага само за модификацията с четири врати, които имат възможност да се демонтират, заедно с панелите на тавана. Визуално Ford Bronco Raptor се характеризира с по-груб дизайн, нова радиаторна решетка, по-големи раздувки на калниците и 17-цоловите джанти с 37-инчови офроуд гуми, които се представят отлично както на асфалт, така и в пясъчните дюни. 


Под капака място намира V6-цилиндров, 3.0 литров Ecoboost с мощност 405 к.с., куплиран 10-степенната, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. Охлаждащата система на двигателя и трансмисията са модифицирани с цел да издържат високите температури в пустинята, където се предполага, че ще е вторият дом на Bronco Raptor. 


Интериора е без промяна спрямо, този в нормалните версии. Пред водача място намира комбиниран инструментален панел с вграден 7-инчов дисплей, а за инфотайнмънт системата е предвиден 12-инчов тъчскрийн. Тапицериите са специално подбрани за тази версия, а предните седалки серийно се предлагат с активна функция за странична подпора при завой. Пакета от камери с обзор - 360 градуса, също се предлага серийно, както и няколко системи за подпомагане на шофирането. Цените на Ford Bronco Raptor в САЩ, стартират от 69 995 долара с включена разходи за доставка. Марката ще започне да приема поръчки от март месец, като гаранцията ще бъде 3 години или 40 000 мили. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар