четвъртък, 13 януари 2022 г.

Fiat 500x с леки козметични промени преди да бъде подменен


 Италианският SUV модел - Fiat 500x, който както знаем е технически идентичен с Jeep Renegade, получава по подобие на своя братовчед леки козметични промени за моделната 2022 година. Преди да бъде представен неговият електрифициран наследник, италианците ще се опитат да задържат интереса към модела, който вече е на преклонна по новите разбирания възраст. Обновената версия се различава с нова предна част в стилистиката на Fiat e500, където емблемата е заменена от надпис "500", а на задната врата логото е отстъпило своето място на надпис. 

Освен леките външни промени Fiat 500x, получава и някои нови версии, като най-привлекателни са по-достъпните версии на кабриолета Fiat 500x Yahting, които ще носят името Dolcevita и ще се предлагат в нива на оборудване: Cross и Sport. В интериора помени няма, но се очаква по-богато базово оборудване с наличните задължителни електронни асистенти, включително и този за разпознаване на пътни знаци, който пряко влияе върху скоростта. 


От гледна точка на механиката и агрегатите, промени няма, но до края на лятото се очакват версии с лека хибридна система работеща под напрежение от 48V. Официалната премиера на обновеният Fiat 500x ще се състой в края на този месец.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар