вторник, 28 септември 2021 г.

Great Wall Haval H6S представен в Китай

 В Китай, бе представен официално купеобразната версия на Haval H6. След Haval F7x, това е вторият подобен кросоувър на марката, като новият модел ще бъде позициониран в по-горен сегмент. 


От гледна точка на механиката, купеобразната версия разчита на по-мощна хибридна система от стандартният модел. Под капака място намира 1.5 литров, турбо бензинов мотор съчетан с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 243 к.с. Трансмисията е двустепенна, предаваща движението към предните колела. Според производителят, ускорението от 0 до 100 км/ч. на хибридната версия възлиза на 7.5 секунди. Налична е и конвенционална версия с 2.0 литров, турбо мотор и мощност 211 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните или четирите колела. 


Интериора, като цяло е идентичен с този на нормалната версия, но се наблюдават спортни акценти, карбонови детайли и спортни седалки облечени в Алкантара. Серийно за модела ще бъдат налични панорамният покрив и системата за лицево разпознаване. Цените на Haval H6S в Китай, започват от 138 000 юана, като за сега не се съобщава дали ще се осъществява експорт. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар