неделя, 18 юли 2021 г.

Задава се новото Audi RS3

Премиерата на новото поколение Audi RS3 наближава, но преди това имаме честта да ви представим първите снимки на модела, които за съжаление не са с най-добро качество, но такива ще бъдат добавени към този веднага, след като станат достъпни. 

Новото поколение на RS3 ще продължава да се предлага във версия хеч и седан, като за задвижване ще разчита на познатият - 2.5 литров, 5-цилиндров, турбо мотор с мощност 400 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща серийно четирите колела. Към момента информацията е оскъдна, но според официално обявените характеристики, ускорението на RS3 от 0 до 100 км/ч., ще става за 3.8 секунди, а максималната скорост ще е електронно ограничена на 250 км/ч. Срещу доплащане обаче ще се предлага пакета RS Dynamic, който ще освобождава юздите до 290 км/ч. Трансмисията при всички случаи е 7-степенна, двудискова, предаваща движението към четирите колела.


Налична за модела е настройката "RS Torque Rear Mode", която позволява контролиран дрифт, за почитателите на този стил шофиране. Керамичните спирачки също са опция. Интериора е идентичен с този на Audi S3, но предлага спортни седалки и волан, изобилие от кожа Алкантара, а графиката на 10.1-инчовият цифров, инструментален панел пред водача е променена. Цените на новото Audi RS3 в Германия ще стартират от 60 000 евро за версията Sportback и 62 800 евро за седана. 









Няма коментари:

Публикуване на коментар