сряда, 19 август 2020 г.

Второто поколение на Subaru Levorg представено в Япония

Изцяло новото поколение на Subaru Levorg, бе представено днес в Япония.  Продажбите ще стартират в края на октомври месец, като цени все още не се споменават. 
Новият модел е позициониран върху глобалната платформа на марката и ще се задвижва от изцяло нов - 1.8 литров, турбо бензинов, 4-цилиндров боксер с директно впръскване на горивото и мощност 177к.с. На върха на гамата ще бъде позициониран - 2.0 литровия, турбо мотор с мощност 300к.с. за версията STI. Серийно трансмисията предлагана за модела е 6-степенна, механична, задвижваща четирите колела, а срещу доплащане ще бъде налична и  нова - CVT трансмисия, която може да разпределя движението изцяло върху предният мост. Срещу доплащане ще се предлага за пръв път и адаптивно окачване, което ще разполага с различни настройки. 
Интериора е модерен и предлага всички най-нови технологии на марката. Пред водача място намира 12.3-инчов, цифров инструментален панел, а на централната конзола място намира 11.2-инчов, вертикален тъчскрийн за инфотайнмънт системата, чрез който ще се управляват и функциите на двузоновата климатична инсталация. Новото поколение на системата EyeSight ще се предлага серийно, а срещу доплащане ще бъде налична обогатената версия EyeSight X, която разполага с полуавтономна система за шофиране при скорост до 120км/ч. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар