сряда, 12 август 2020 г.

Baojun RC-5W представен в Китай

Комби версията на Baojun RC-5 е пример за тава, как може с минимум разходи да бъде направен една съвсем различна версия на даден модел. Конструкторите на са искали да влагат много средства за разработката на тази версия, тъй като в Китай, търсенето на подобен род автомобили не е голяма. Дизайнът на комбито до С-колоната е идентичен изцяло с този на liftback версията, като дори задните светлини са без промяна. Това е довело до значително намаляване на разходите по неговото проектиране и производство,но въпреки това китайците ще искат едни допълнителни 2 000 долара за него. Въпреки това моделът се остава бюджетен и базовите цени ще стартират от 10 500 долара. Според информацията багажното пространство на RC-5W, възлиза на 470 литра при нормална конфигурация на седалките.
Интериорът е идентичен с този на RC-5, както и оборудването, като за моделът ще бъдат достъпни неща като:  цифров инструментален панел пред водача, мултимедийна система с гласов контрол, камера за заден ход, ел. седалки с памет, интелигентна система за пречистване на въздуха с филтър за COVID-10, безжично зареждане на мобилни устройства и над 17 системи и асистенти за безопасност и подпомагане на шофирането. Разбира се за повечето споменатите екстри производителят ще иска допълнително заплащане, което значително ще оскъпи модела. 
Под капака място намира познатият - 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 100к.с., както и неговата версия с принудително пълнене на цилиндрите, чиято мощност достига 147к.с. Стандартно агрегатите са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане за по-мощният модел ще бъде налична и 6-степенна, автоматична трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар