сряда, 12 август 2020 г.

HiPhi X ще бъде представено през септември в Пекин

Някои ни упрекват, че преобладават повече новини за китайски модели, но за тяхно съжаление, това няма да се промени, тъй като през последните години повечето новости идват именно от китайските производители, които набират пълна скорост и в скоро време ще изместят или погълнат водещи производители с богата история зад себе си. Това го доказва и представената производствена версия на концепцията HiPhi 1, дело на една от най-младите китайски марки Human Horizons, която е под крилото на концерна SAIC-GM. Официалната премиера на електрически задвижваният модел е насрочена за септември месец, като първите бройки ще бъдат налични на пазара още в края на тази година. 
Серийната версия на шестместният електромобил разполага с леко променен дизайн и новото име, което носи. HiPhi X, разполага с променена предна част и конвенционални огледала, което ни навежда на мисълта, че несъмнено ще има и промени в дизайна на интериора. Като цяло обаче интересните детайли са останали и в серийният модел, като например комбинираните врати за втория ред седалки, огромният панорамен покрив, самостоятелните 6 кресла и изкуственият интелект наличен в купето, който ще може да провежда разговори с пасажерите. 
Според последната информация, автономията на модела ще възлиза на 610км., като времето за ускорение от 0 до 100км/ч. остава същото - 3.9 секунди. Повече детайли очакваме да станат достъпни следващият месец, като ще бъдат добавени към този пост. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар