сряда, 12 август 2020 г.

Новото поколение на Bestune B70 е първият модел на марката с новата дизайнерска линия

Само няколко дни след представянето на концепцията Bestune B2, китайците са готови с производствената версия на модела, която би трябвало да бъде представена официално още тази есен. Първият модел с новата дизайнерска линия на марката демонстрирана в концепцията ще бъде новият Besturn B70. Видно е, че дизайнът е значително по-култивиран, но това не пречи на В70 да бъде един от най-стилните китайски модели. 
Според информацията новото поколение на модела е построено върху изцяло нова модулна платформа, която е собствена разработка, а не както до сега да бъде базиран на Mazda 6. Според информацията под капака място ще намира 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 169к.с., който ще се предлага с механична или 7-степенна, двудискова трансмисия. Наличен ще бъде и 2.0 литров, турбо мотор с мощност 217 к.с.
Снимки на интериора все още липсват, но там не очакваме и най-малкия намек за футуристичният интериор на концепцията. Въпреки това, оборудването ще бъде подобаващо, а качеството на материалите и изработката на ниво. Серийно моделът ще се предлага с 6 въздушни възглавници, двузонов климатик, пълен ел. пакет и мн. др. Нищо не се споменава за автономна система за шофиране, но със сигурност в списъкът с опции ще присъства и панорамен покрив. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар