сряда, 25 септември 2019 г.

Suzuki S-Presso с цена от 6 400 евро

В Индия, не спират да излизат причудливи модели породени от тамошните такси за автомобилите под 4 метра. Последният такъв модел е дело на Suzuki-Maruti и носи името S-Presso. Изцяло новият автомобил е проектиран в Индия и е презентиран, като компактен крос хеч, който трябва да се конкурира с Renault Kwid. До голяма степен S-Presso, споделя платформата на Suzuki Celerio, а общото му тегло възлиза на едва 726кг. 
Под капака място намира 3-цилиндровия, 1.0 литров мотор с мощност 68к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват модела и с автоматична трансмисия. 
Интериора се опитва да привлече младите клиенти на марката, като може да се каже, че е вдъхновен от този в концептуалния Suzuki-Maruti Future S, който видяхме миналата година. Базовата версия ще включва неща като: въздушна възглавница за водача, ABS, парк сензори на задната броня и предни ел. стъкла. Срещу доплащане моделът може да бъде оборудван с ел. серво на волана, мултимедия с 7-инчов дисплей, мултифункционален волан, климатик, пълен ел. пакет и втора въздушна възглавница. Разбира се при това положение цената ще бъде далеч от тази на базовата версия, която ще се предлага за 6 400 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар