петък, 27 септември 2019 г.

Nissan Titan с фейслифт и тежка задача пред себе си

Не е тайна, че продажбите на Nissan Titan в САЩ, не задоволяват очакванията на японците и дори има голяма вероятност този модел да остане без наследник. Дали това ще стане ще се реши в края на неговия жизнен цикъл, който идва след около 4 години. Именно поради този факт, големи надежди се отправят към обновената версия на модела, която бе представена вчера в Тексас. За целта, освен външните промени Nissan Titan, разполага и със сериозни промени и от механична гледна точка. 
Под капака вече ще намира само V8-цилиндровия, 5.6 литров, бензинов агрегат, чиято мощност е увеличена на 406к.с. Той е куплиран с новата 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните колела. В гамата на модела  ще присъства и версия със задвижване на четирите колела и с увеличени офроуд възможности. 
Пренасяйки се в интериора, наблюдаваме преработена централна конзола с 8 или 9-инчов дисплей за новата мултимедийна система. Пред водача инструменталния панел също е изцяло нов, като най-важните данни за автомобила се изписват на 7-инчов дисплей разположен между скоростомера и оборотомера. Стандартно за модела ще се предлага комплекта за безопасност наречен Safety Shield 360, който включва: системата за предотвратяване на сблъсък, сензор за обекти в сляпата точка на водача, датчик за поддържане движението в пътното платно, автоматично превключване на дългите и къси светлини и камера за заден ход.


Няма коментари:

Публикуване на коментар