вторник, 7 ноември 2017 г.

Lamborghini Terzo Millennio Concept ще бъде показан в Лос Анджелис

Концепцията Тerzo Millennio, представена от Lamborghini, е интересна повече с това, че някои от елементите от дизайна на екстериора може да намерят място в някой от предстоящите модели на компанията. Такива са например предните и задните светлини, както и някои решения относно аеродинамичните панели. 
Относно техническата част не се съобщава много, но се знае, че суперстпортният модел ще се задвижва изцяло с помощта на електричество, чрез четири електромотора разположени в непосредствена близост до колелата. Интересното тук е, че батериите са ултратънки изработена по съвсем нова технология, която позволява те да бъдат оформени във всевъзможни форми, като по този начин, същите могат да бъдат разположени  на всяко място в автомобила. 
Ясно е, че в близките 10 години няма да видим модел с нулеви емисии с емблемите на марката (Плановете на Lamborghini до 2021г.), но пък се очаква хибридно задвижване, което най-вероятно ще дебютира в производствената версия на Lamborghini Urus Concept, която се очаква да бъде представена още този месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар