сряда, 21 декември 2016 г.

Renault Megane RS - убиецът на Volkswagen Golf R?

Французите представиха най-мощната версия на Четвъртото поколение на Renault Megane, която е и най-мощната в историята на модела. 
Дизайна е агресивен и напълно подхожда на характеристиките на автомобила. Новото Renault Megane RS ще се задвижва от 2.0 литров, турбо мотор с мощност 300к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия предаваща движението към четирите колела. в по-късен етап ще бъде налична и версията Trophy, която пък ще разполага с около 350к.с. Въпреки, че за сега все още не са публикувани динамичните характеристики, ние сме сигурни, че френският модел няма да отстъпва по показатели от своите преки конкуренти. При всички положения те ще бъдат близки до тези на Volkswagen Golf R, който реално е и главната мишена на французите.
За сега няма подробна информация, като например дали системата за управление на задният мост ще бъде налична и за тази модификация. Цени, както и това, кога ще бъде наличен Megane RS в шоурумите на марката, не се съобщава, но трябва да споменем, че това, което виждаме днес е все пак пред продизводствена версия на модела и те първа предстои той да бъде представен официално. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар