четвъртък, 7 януари 2016 г.

Chevrolet Bolt показан в Лос Анджелис

Дни преди да бъде представен официално Chevrolet Bolt, бе показан късно снощи в Лос Анджелис, по време на изложението за електроника. През декември месец имахме възможността да видим изображения, на които видяхме за пръв път моделът без маскировка. Днес пред нас са официалните снимки на Bolt, но за съжаление все още няма никаква официална информация за изцяло електрическият модел. 
Това което знаем за модела с нулеви емисии е, че той е отговорът на американците на BMW I3, но на много по-ниска цена. Очаква се тя да бъде около 30 000 долара, когато продажбите започнат в края на годината. Автономията на Chevrolet Bolt  ще бъде около 300км, а цикълът за пълно зареждане на батерията от електрическата мрежа ще трае 9 часа. 
В стандартното оборудване на модела ще намират място инфотейнмънт система с 10.2-инчов екран, камера за задно виждане която придава образа на дисплей разположен на мястото на централното огледало, камери с обзор 360 градуса, които ще подпомагат шофьора по време на паркиране и маневри, 10 въздушни възглавници и др. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар