вторник, 15 ноември 2011 г.

Първият автомобил Made in Lovech е факт!


В началото на годината български екип командирован в Китай, сглоби първият Great Wall. Днес от поточните линии на компанията в Ловеч, слезе първият автомобил, който е от серията -Voleex C10. Трябва да се отбележи, че това е предпроизводствена серия и маделите ще са предназначени за тестове. По този начин започва тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили, като същевременно служителите на завода допълнително ще усъвършенстват и своите умения.
Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината. Плановете на Litex Motors са производство на автомобили до задоволява пазарите в страната и чужбина. Моделите произвеждани крой Ловеч ще бъдат налични в началото на следващата година, когато трябва официално да бъде открит и заводът на компанията.
Интересното е, че дилърската мрежа на марката в страната стартира с продажба на автомобили внос от Китай. До момента има над 150 заявки за различните модели. На този етап страната ни ще произвежда три от моделите на марката. Това са споменатият вече С10, който ще се предлага с топ оборудване за 15 900 лева с включено ДДС, кросоувъра Hover с цена от 28 600 лв. и пикапа Steed – 24 500 лв. Всички автомобили се предлагат с 5 години пълна гаранция, като при Hover и Steed има възможност за ползване на данъчен кредит.



Няма коментари:

Публикуване на коментар