неделя, 5 юни 2011 г.

Citroen и Peugeot привикват свои модели във фирмените сервизи


Тази седмица няколко фирми започнаха процедура по привикване на някои от своите модели във фирмените сервизи. Ето кои са те:
Citroen е локализирал проблем в модела C4 Picasso свързан с ръчната спирачка. Установено е, че в засегнатите модели тя функционира само на едното колело, което може да доведе до непредвидими последствия.
Peugeot привиква моделите - 3008, 5008 и RCZ , заради не добра свръзка между маркуча на горивото към горивния филтър. Проблемът е плашещ, тъй като може да доведе до самозапалване на автомобила по време на движение. За сега не се съобщава дали и Citroen DS5 е засегнат от този проблем.
Peugeot - 207 има проблем с спирачните маркучи на задния мост. В течение на времето, те могат да се протъркат и от там да се загуби спирачна течност, което води до слаба работа на цялата спирачна система.
При PEUGEOT 407 е установен проблем с блокиращия механизъм на лоста за ръчната спирачка, което може да доведе до неговото преждевременно освобождаване.
Всички засегнати модели ще бъдат привикани в сервизите на фирмите и отстраняването на локализираните проблеми ще бъде за сметка на производителя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар