неделя, 13 март 2011 г.

Фирми привикват масово свои модели в сервизите заради установени дефекти


Всички собственици наFord Grand C-Max произведени между 1.03.2010г. и 13.03.2011г. ще трябва да посетят фирмените сервизи заради установен проблем в сгъваемия механизъм на задните седалки. Установени са случаи в които седалките се сгъват сами без да има причина за това.
Собствениците на обновената Opel Corsa, също ще трябва да посетят сервизите, но при тях проблема е локализиран в въздушната възглавница на пътника чиито дизайн е неефективен и дори е възможно да нанесе допълнителни наранявания в случай на инцидент. За сега не се споменава как ще бъде решен този проблем.
Хибридните версии на Honda Civic са показали дефект в командния блок на хибридното задвижване. Установени са редица случаи в които автомобилът е отказал следствие на самоизключил се предпазител. Фирмата в най-скоро време ще се свърже с всички собственици на засегнатите модели.
Един от най-проходимите модели на планетата, а именно Land Rover Defender е засегнат от проблем в ръчната спирачка. Всички автомобили произведени между 2007 и 2011г. ще бъдат привикан във фирмените сервизи за отстраняване на проблема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар