четвъртък, 16 май 2024 г.

Официални снимки на третото поколение на Changan CS75

 

В Китай, бе представено третото поколение на Changan CS75 Plus, което по подобие на множество китайски модели ще се предлага успоредно на пазара и с настоящото, че дори и с предходното поколение. Продажбите на новият модел трябва да започнат през есента на тази година. От официалните снимки става ясно, че той приема нов дизайнерски стил с открояващи се четири редови предни LED светлини. Впечатление правят и скритите дръжки на вратите и задните LED светлини с 3D ефект. 

Снимки на интериора все още липсват, но се предполага, че той ще бъде издържан в стила на този в Changan Uni-Z. Имайки предвид размерите на модела, чиято дължина възлиза на 4.77 метра, пространството в интериора ще бъде предостатъчно за 5 човека. За това допринася и увеличеното с 9 см. междуосие в сравнение с това в настоящият модел. На борда разбира се място ще намират редица технологии подпомагащи шофирането, които ще позволяват автономно движение от ниво 2+, а мултимедийната система се очаква да бъде налична с 12.3-инчов екран. 

Според информацията, под капака на новият Changan CS75, място ще намира новоразработеният Blue Wall Power - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с директно впръскване на горивото, който ще доставя мощност от 192 к.с. към предните колела, чрез автоматична трансмисия. В по-късен етап ще се появи и Plug-in хибридна версия, която ще бъде лансирана под марката Qiyuan, а на някои пазари моделът ще се предлага и с 2.0 литров, турбо бензинов мотор. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар