сряда, 10 април 2024 г.

Новото поколение на Buick Enclave с 4-цилиндров турбо мотор


Вече стана ясно, че GM оставя електрификацията на втори план и се насочва към хибридната технология без да се отказва от версиите с ДВГ. Това го доказва и новото поколение на Buick Enclave, което бе представено късно снощи. Новият модел е нараснал във всички посоки и ще предлага повече пространство което ще усетят и возещите се на третия ред седалки. 

Под капака място намира новият 4-цилиндров, 2.5 литров турбо бензинов мотор с мощност 314 к.с., куплиран серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. Срещу доплащане ще бъде налична и 4х4 трансмисия. 

Интериорът е високотехнологичен с 30-инчов дисплей пред водача и редица асистенти подпомагащи шофирането които идват още от базовото ниво на оборудване включително и пакет от камери с обзор 360 градуса. Автономната система за шофиране Super Cruse също ще бъде налична макар и с абонамент. Амбиентното осветление,  електрически задвижваната чрез жестов контрол задна врата, отопляемите предни седалки и озвучителната система на Bose са част от серийното оборудване. При върховата версия Avenir можем да видим седалки с вентилация, озвучителна система с 16 високоговорителя, панорамен покрив, HUD дисплей и електрически седалки за втория и трети ред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар