сряда, 24 май 2023 г.

Обновеният Volkswagen Touareg с 15%, по-високи цени от настоящият модел

 В средата на своят жизнен цикъл, флагманският SUV на марката получава сериозни промени, които трябва да задържат интереса на клиентите към този модел. Външно обновеният Volkswagen Touareg, получава изцяло нова предна част чиято радиаторна решетка откроява флагманският SUV от визията на останалите модели на марката, поне що се отнася за тези в Европа. Изцяло новите матрични - LED светлини, също правят своя дебют в този модел, но същите ще се предлагат срещу доплащане. В задната част също наблюдаваме нови светлини свързани помежду си с LED светлинна лента.

 Интериора обаче получава незначителни промени, но при обновеният модел оборудването е по-богато. Серийно вече е наличен е така нареченият Inovision Cocpit съчетан с най-новата инфотайнмънт система с гласов контрол - Discover Pro Max. Налични за модела се и функциите: travel Assist, Park Assist Plus с дистанционно управление, Trailer Assist и Night Assist. 

Под капака място намират само 3.0 литровите, V6-цилиндрови, бензин и дизелови агрегати с мощност между 228 и 335 к.с. На върха в гамата са позиционирани Plug-in хибридните версии с мощност от 386 и 456 к.с. и батерия с капацитет от 14.1 кВтч., която осигурява движение в изцяло електрически режим в рамките на 50 км. 

Продажбите на обновеният Volkswagen Touareg ще стартират от това лято с цени за базовата версия започващи от 69 200 евро, което е увеличение с близо 15%, спрямо цената на базовата версия в годината на нейното представяне. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар