четвъртък, 1 декември 2022 г.

MG Hector с фейслифт и нов интериор

 От този месец започват продажбите на обновеният MG Hector, който се произвежда и продава в Индия. Както знаем, това е Baojun 530 с емблемите на MG, който в Южна Америка се предлага и като Chevrolet Captiva. Все още не е известно дали направените промени от MG ще бъдат приложени и в останалите модели, но така или иначе MG Hector изпреварва своят първообраз с модерна визия и изцяло нов интериор. 

По отношение на механиката обаче промени няма. Под капака място намират познатият 1.5 литров, бензинов мотор оборудван с лека хибридна система с мощност 143 к.с., както и 2.0 литровият, турбо дизел от Fiat с мощност 170 к.с. Серийно трансмисията е 6-степенна, механична, като срещу доплащане за бензиновата версия е налична и CVT трансмисия, която ще замени роботозираната скоростна кутия. При всички случаи задвижващи остават само предните колела. 

Интериорът на обновеният MG Hector може да се похвали с по-качествени материали, по-добро оборудване и нов вертикално разположен, свободно стоящ 14-инчов дисплей за инфотайнмънт системата. Пред водача място намира комбиниран инструментален панел с вграден 5-инчов дисплей, а срещу доплащане е наличен и изцяло цифров 10-инчов инструментариум. Амбиентно осветление, ел. ръчна спирачка, мултифункционалният кожен волан, сензорните бутони за управлението на климатика и безключовият старт и достъп на автомобила ще бъдат серийно предлагани за модела. Срещу доплащане марката производителят предлага неща като: панорамен покрив, адаптивен автопилот и дори автоматична система за паркиране на автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар