събота, 5 ноември 2022 г.

Honda e:N2 Concept показана в Шанхай

Една година след премиерата на Honda e:N SUV Concept, сега китайското подразделение на марката представя втора концепция от e:N серията с името - e:N2. Според говорител на марката по време на премиерата на Honda e:N2 Concept в Шанхай, до 2027 година Honda ще предлага 10 модела от електрическото семейство e:N, чието производство ще се осъществява в заводите на GAC и Dongfeng.

Дизайна на Honda е:N2 Concept е в стила на миналогодишният концептуален SUV модел , който явно ще стане отличителна черта за електрическото моделно семейство на марката в Китай, което трябва да се изправи срещу задаващата се вълна от електрически модели на Toyota, което стартира с Toyota bZ4X и bZ3

Подробности относно задвижването все още няма, но е ясно че платформата върху която ще бъдат изградени бъдещите електрически модели на марката е така наречената e:N Architecture, а тяговите батерии ще бъдат дело на CATL. Производителят обещава стабилно и сигурно управление на автомобила, което ще осигурява и уникално удоволствие от шофирането със силна връзка между водача и автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар