понеделник, 11 юли 2022 г.

Предлаганият в Китай - Volkswagen Teramont X с фейслифт

 След обновяването на Volkswagen Teramont, сега марката представя и фейслифт версията на спортно ориентираната версия предлагана най-вече в Китай, под името Volkswagen Teramont X. Външните промени са видими от пръв поглед, като впечатление правят най-вече новите матрични, LED светлини, променената радиаторна решетка и новия дизайн на бронята. В задната част също има промени, като главният акцент са свързаните задни светлини с нов графичен почерк. 

За съжаление марката все още не е разпространила снимки на интериора, които се надяваме да станат достъпни до роени дни, но там се очакват още по-радикални промени и наличието на 10.2-инчов инструментален панел пред водача. На централната конзола се очаква свободно стоящ, 12-инчов дисплей за инфотайнмънт системата по подобие на моделите от ID серията.

Не се съобщава за промени в механиката, което ще рече, че за задвижване обновената версия на VW Teramont ще разчита на 2.0 литровия, турбо бензинов мотор във версии на мощност от 183 и 220 к.с., както и на VR6-цилиндровия,  2.5 литров агрегат с мощност 299 к.с. При всички случаи трансмисията е 7-степенна, двудискова задвижваща предните или четирите колела в зависимост от версията. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар